News

Hieronder vind je allerlei tips & tricks om gezond en op een leuke manier de thuiswerkperiode door te komen. We can do this!

Waarom een ‘Frisse neus halen’?
Waarom een ‘Frisse neus halen’?

De meeste van ons spenderen het grootste deel van de tijd binnen door. Op kantoor achter ons bureau, of thuis voor de tv, in de keuken of in de slaapkamer. Terwijl een frisse neus halen zó goed is voor onze gezondheid! We zouden dus zeker wat meer tijd buiten mogen doorbrengen. En het liefst ook in beweging, zo sla je meteen twee vliegen in één klap.

Lees nu

5 Minuten workout
5 Minuten workout

Je begrijpt dat wij je natuurlijk het allerliefste buiten zien, in de frisse lucht. Je gedachten verzetten, even diep in- en uitademen, je hartslag omhoog brengen om vervolgens weer opgeladen deel 2 van je thuiswerkdag te voltooien. Stel dat dat even niet lukt, simpelweg omdat je echt maar 5 minuten hebt. Geen zorgen: met onderstaande oefeningen maak je je bovenlichaam weer soepel.

Lees nu

Hoe red je thuis de wereld?
Hoe red je thuis de wereld?

We doen het al bijna een jaar: thuiswerken. Natuurlijk is het fijn om thuis te kunnen zijn, zeker als je de tijd hebt om te genieten van je eigen nestje en tussen de middag een Frisse Neus te halen. Maar meer thuis zijn betekent ook: meer water- en energiegebruik, vaker boodschappen doen en meer afval en vuil. Kun je deze periode van thuis-zijn gebruiken om milieubewuster te leren leven? Hier zijn wat handige tips om alvast mee te beginnen.

Lees nu

Van bank naar bureaustoel
Van bank naar bureaustoel

Niet iedereen heeft thuis een ingerichte kantoorwerkplek. De kans is groot dat je deze tips bijvoorbeeld leest op je laptop aan de keukentafel, een lekkere lounge stoel of op de bank. Dat gaat een tijdje goed, maar kan ook nek- en schouderklachten veroorzaken. Naast het halen van een dagelijke Frisse Neus hebben we nog wat extra tips verzameld zodat je gezond kunt thuiswerken!

Lees nu

Go Green and Stay Home
Go Green and Stay Home

De ultieme thuiswerkplek, we hebben er nu meer behoefte aan dan ooit. Eén plant per persoon is al genoeg om de werkprestaties te verbeteren. Om je te helpen hebben wij tien planten voor je op een rij gezet die de lucht zuiveren van onzichtbare schadelijke stoffen. Go Green and Stay Home!

Lees nu